Jäsenmaksu ja maksutavat

TEK:n täysjäsenen jäsenmaksu on vuonna 2020 351 € (29,25 €/kk) sisältäen työttömyyskassan jäsenmaksun. Kesken vuotta liittyviltä jäsenmaksu laskutetaan liittymisen jälkeisiltä kokonaisilta jäljellä olevilta kalenterikuukausilta. TEKin jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen. Tiedot maksetuista jäsenmaksuista toimitetaan TEKistä suoraan verottajalle. Jäsenmaksutavoista saat lisätietoja TEKin jäsenmaksusivuilta.

VTDI:n jäsenmaksu on 12 euroa vuodessa ja TEK laskuttaa sen samalla oman jäsenmaksunsa kanssa.
Jäsenmaksun alennusperusteet
Jäsenmaksusta saa alennusta erinäisin perustein. Alennukset pitää anoa netistä ladattavalla kaavakkeella.

Eläkeläisjäsenen jäsenmaksu on 39 €/v (3,25 €/kk) eikä se sisällä IAET-kassan jäsenyyttä. Eläkeläisjäsen voi halutessaan jatkaa jäsenetulehtien tilausta hintaan 69 €/v (5,75 €/kk). Lehtimaksu sisältää kaksi valinnaista Talentumin lehteä joko paperisena tai digitaalisena versiona: valittavissa olevat lehdet ovat Tekniikka&Talous, Talouselämä, Fakta, Markkinointi&Mainonta, Metallitekniikka, Mikrobitti, Tietoviikko ja Arvopaperi. Eläkeläisen jäsenmaksu yhdessä Talentumin lehtien kanssa on siis yhteensä 108 €/v (9 €/kk).

Myös jäsenmaksusta ja alennusperusteista saat lisätietoa infopaketissa TEKiin liittymisen jälkeen. Tietoa myös TEKin sivuilta.
Liittymistä ja jäsenetuja koskeviin teknisiin kysymyksiin vastaa TEKin jäsenrekisteri: puh. (09) 2291 2291, jasenrekisteri@tek.fi

>> Liittyminen