Jäsenmaksu ja maksutavat

TEKin täysjäsenen jäsenmaksu on 378 €/v (31,50 €/kk) sisältäen IAET-kassamaksun. Kesken vuotta liittyviltä jäsenmaksu laskutetaan liittymisen jälkeisiltä kokonaisilta jäljellä olevilta kalenterikuukausilta. TEKin jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen. Tiedot maksetuista jäsenmaksuista toimitetaan TEKistä suoraan verottajalle. Jäsenmaksutavoista saat lisätietoja TEKin jäsenmaksusivuilta.

VTDI:n jäsenmaksu on 12 euroa vuodessa ja TEK laskuttaa sen samalla oman jäsenmaksunsa kanssa.
Jäsenmaksun alennusperusteet
Jäsenmaksusta saa alennusta erinäisin perustein. Alennukset pitää anoa netistä ladattavalla kaavakkeella.

Eläkeläisjäsenen jäsenmaksu on 39 €/v (3,25 €/kk) eikä se sisällä IAET-kassan jäsenyyttä. Eläkeläisjäsen voi halutessaan jatkaa jäsenetulehtien tilausta hintaan 69 €/v (5,75 €/kk). Lehtimaksu sisältää kaksi valinnaista Talentumin lehteä joko paperisena tai digitaalisena versiona: valittavissa olevat lehdet ovat Tekniikka&Talous, Talouselämä, Fakta, Markkinointi&Mainonta, Metallitekniikka, Mikrobitti, Tietoviikko ja Arvopaperi. Eläkeläisen jäsenmaksu yhdessä Talentumin lehtien kanssa on siis yhteensä 108 €/v (9 €/kk).

Myös jäsenmaksusta ja alennusperusteista saat lisätietoa infopaketissa TEKiin liittymisen jälkeen. Tietoa myös TEKin sivuilta.
Liittymistä ja jäsenetuja koskeviin teknisiin kysymyksiin vastaa TEKin jäsenrekisteri: puh. (09) 2291 2291, jasenrekisteri@tek.fi

>> Liittyminen