TEK:n työmarkkinatutkimus käynnissä 8.11.2020 saakka

Käykää vastaamassa TEK:n työmarkkinatutkimukseen 8.11.2020 mennessä!

TEK:
Palkkatilastot sekä oman palkkatason tarkistaminen ja vertaaminen Palkkanosturissa ovat TEKin käytetyimpiä ja arvostetuimpia jäsenpalveluita. Nämä palkkatiedot perustuvat täysin TEKin työmarkkinatutkimukseen osallistuvien jäsenten vastauksiin. Mitä useampi tekkiläinen tutkimukseen osallistuu, sitä luotettavampaa ja tarkempaa tietoa tekkiläisten palkkatasosta saadaan. Arvostamme, jos voit käyttää hetken aikaasi kyselyyn vastaamiseen.

Työllisyyden, palkkojen ja muiden vuosittain seurattavien asioiden lisäksi tänä vuonna on mukana kysymyksiä palkka-avoimuudesta ja koronan vaikutuksista työhön. Tutkimuksessa on omat kysymykset palkansaajille, yrittäjille sekä työttömille.

Henkilökohtainen vastauslinkki on lähetetty sähköpostilla TEK:läisille.

Muutos VTDI:n sähköpostilistaan - päivitä yhteystietosi

Hyvä VTDI:n jäsen / sähköpostilistalle kuuluva,

VTDI:n sähköpostilistaan on tulossa muutos ja jatkossa sähköpostiosoitteet uuteen vtdi@tekl.fi -listaan kootaan suoraan TEKin jäsenpalvelun kautta.

Jatkossa jakelulista muuttuu ja viestit tulevat TEKin jäsenportaaliin kirjattuihin sähköpostiosoitteisiin. On siis erittäin tärkeää, että pidät yhteystietosi ajan tasalla TEKin jäsenportaalissa (https://www.tek.fi/fi/omat-jasentietosi). Käythän nyt tarkistamassa tietosi ja teethän tarvittavat päivitykset! VTDI:n sähköpostilista käyttää TEKin omista tiedoista löytyvää pää-sähköpostia eli sitä, mikä toimii kirjautumisessakin.

Tarvittaessa ota yhteyttä VTDI:n jäsenasioidenhoitajaan. TEKin jäsenportaaliin liittyvissä ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä suoraan TEKin jäsenpalveluun.

Sini Metsä-Kortelainen, Sini.Metsa-Kortelainen( at )vtt.fi
VTDI:n jäsenasioidenhoitaja

VTDI:n mökkien käyttö päättyy koronavirusepidemian poikkeustilan vuoksi – viikkojen 14 -19 varaukset peruttu

Tilanteessa, missä Uusimaa joutuu matkustuskieltoon muuhun Suomeen nähden ja jossa Suomen hallitus suosittelee vähentämään myös muuta maan sisällä tapahtuvaa matkustamista, VTDI:n hallitus on päättänyt perua VTDI:n mökkeihin tehdyt varaukset viikoille 14 – 19. Ennakoimme siis, että poikkeustilajärjestelyt jatkuvat toukokuulle asti.

Mökkivuoron tälle keväälle saanut voi siirtää sen samalle viikolle ensi vuodelle.

Jos varauksen tehnyt ei halua siirtää varausta vuoden päähän, pyydämme ensisijaisesti anomaan matkan peruuntumisesta aiheutuvan kulun omasta matkavakuutuksesta (esim. Pohjolan matkavakuutuksen kriisiturva). Jos vakuutus ei kata viranomaismääräyksistä johtuvaa matkan peruuntumista, VTDI palauttaa maksetun vuokran.

Kesäkauden varausjakson alkaminen päätetään sitten, kun koronavirusepidemian eteneminen ja viranomaistoimenpiteiden jatko on selvillä.

Talvikauden mökkiesite tässä: VTDI-Mokkiesite-talvi_2019-20

Varaukset ja tiedustelut mökkisihteeriltä
sanna-maria.ojanen@avitas.fi